Som una parella a qui el destí, ens ha posat una dura prova al nostre camí. La greu malaltia d’en Joan, als 57 anys, ens ha fet “reiniciar” les nostres vides en tots i cadascun dels seus aspectes.

En Joan està fent el seu camí d’acceptar i conviure amb la seva malaltia, agafat de la teva mà Dolors, ha estat una mica mes fàcil perquè li has ensenyat a cercar les eines que li fan falta per mirar endavant amb il·lusió.

Jo, com a parella, estic aprenent a veure les coses amb uns altres ulls, amb un altre perspectiva , sense presses. Em costa posar-me al ritme d’en Joan però junts ho aconseguirem.

Ens hem vist obligats a fer canvis importants en el nostre dia a dia, de sobte el nostre mon s’ha reduït, s’ha fet molt i molt petit i amb conseqüència encara ens estem adaptant a les noves prioritats i al que ens suposa estar molt pendents l’un de l’altre però sense trepitjar-nos i sempre intentant deixar lliure un petit espai per cadascun de nosaltres.

Moltes vegades, ens costa demanar ajuda però quan tens la sort de trobar a la persona que sap escoltar-te i que et guia amb senzillesa per obrir-te les portes que tu veus tancades, es un regal de la vida.

Gràcies per ser com ets.